Nieuws

Advocaat: 'Laatst nog twee aanbiedingen afgeslagen, omdat ik het te ver vond'

Advocaat: 'Laatst nog twee aanbiedingen afgeslagen, omdat ik het te ver vond'

27-09-2022 08:43

Dick Advocaat is inmiddels een tijdje gestopt als trainer, maar voelt zich nog altijd fit genoeg om weer aan een nieuwe klus te beginnen. De oud-trainer wees recentelijk nog twee aanbiedingen af.

Advocaat viert dinsdag zijn 75ste verjaardag. De oud-trainer staat er inmiddels om bekend te zeggen dat hij stopt als coach, om vervolgens tóch weer aan de slag te gaan. Tegenover het Algemeen Dagblad laat Advocaat weten dat hij niet elke klus meer aanneemt. "Ik heb laatst nog twee aanbiedingen om trainer te worden afgeslagen", aldus de oud-trainer. Dat heeft niets te maken met dat hij met 'trainerspensioen' is. "Nou, dat ik nee zei was vooral omdat ik het te ver vond hoor."

De oud-trainer is nog van alles in de voetbalwereld op de hoogte. Zo genoot Advocaat deze week van de optredens van Louis van Gaal tijdens de persconferenties van Oranje. "Die Louis heeft zich voorgenomen om iets te zeggen van alles wat hem irriteert", lacht de oud-coach. "Ik vind het prachtig. Zijn laatste klus en het interesseert hem niet meer wat ze van hem denken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s