Nieuws

Van belangstelling niet te klagen: 'Real opent gesprekken met Engels toptalent'

Van belangstelling niet te klagen: 'Real opent gesprekken met Engels toptalent'

26-09-2022 23:16 Laatste update: 27-09-2022 08:43

Jude Bellingham moet de volgende topaankoop worden voor Real Madrid. De jonge Engelsman staat op de radar van meerder Europese topmachten en mag zich ook verheugen op serieuze interesse van de Madrilenen.

Bellingham moet komende zomer de overstap maken van Borussia Dortmund naar Real Madrid, meldt MARCA. Hiermee zouden de Madrilenen inspelen op de ouder wordende Toni Kroos en Luka Modric. Los Blancos zouden de interesse al kenbaar hebben gemaakt aan de Engelsman en gevraagd hebben om zijn contract niet te verlengen bij Dortmund. Tot nu toe lijkt die wens te zijn ingewilligd aangezien de middenvelder, ondanks meerde aanbiedingen, nog geen nieuw contract heeft getekend. Naast Real Madrid zou de interesse van Liverpool ook steeds nadrukkelijker worden. Jürgen Klopp ziet in Bellingham transfertarget nummer één.

In Madrid lijkt de filosofie te zijn veranderd. Waar vroeger bewezen topspelers een overstap maakte naar de Spaanse hoofdstad, lijken De Koninklijke nu in te zetten op het binnenhalen van de grootste talenten. Eerder werden onder andere Vinicius Junior, Rodrygo Goes, Fede Valverde en Aurelien Tchouameni al gecontracteerd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!