Nieuws

Update: PSG bevestigt lange afwezigheid van geblesseerde Neymar

Update: PSG bevestigt lange afwezigheid van geblesseerde Neymar

29-11-2021 13:58 Laatste update: 16:30
0

Het lijkt erop dat Neymar dit seizoen niet meer in actie gaat komen. De sterspeler van Paris Saint-Germain liep zondagavond in de uitwedstrijd bij Saint-Étienne een enkelblessure op en schreeuwde het uit van de pijn.

Neymar kwam na een tackle van verdediger Yvann Maçon ongelukkig op het veld terecht. Zijn enkel klapte dubbel en het was overduidelijk dat de Brazilaanse linksbuiten veel pijn had. Door de heftige reactie van Neymar werd er door velen gedacht aan een zeer ernstige blessure, maar dit lijkt enigszins mee te vallen. Het Franse RMC Sport meldt dat de Braziliaan ongeveer zes weken uit de roulatie zal zijn. Dit zou betekenen dat we Neymar in 2021 niet meer actie gaan zien.

Neymar reageerde zelf via Instagram op het voorval. 'Tegenslagen horen helaas bij het leven van een sporter, ik kom beter en sterker terug', schreef Neymar. PSG bevindt zich in een enorme luxepositie in Ligue 1: de ploeg van Mauricio Pochettino staat bovenaan, met veertien punten voorsprong op nummer twee OGC Nice.

Update: Paris Saint-Germain heeft bevestigd dat Neymar de komende weken niet in actie kan komen. De Braziliaan zal een kleine twee maanden moeten herstellen van de enkelblessure die hij opliep in de uitwedstrijd bij Saint-Étienne.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
Ten Hag op de voet volgen? Beluister The King of Manchester-podcast hierboven óf via Spotify!

Plaats een reactie