Reactie

Moeder over kapot gegooide telefoon door Ronaldo: 'Hij mag er niet mee weg komen'

Moeder over kapot gegooide telefoon door Ronaldo: 'Hij mag er niet mee weg komen'

26 september - 14:21 Laatste update: 14:42
1

De moeder van het zoontje wiens mobieltje kapot werd gegooid door Cristiano Ronaldo heeft bij The Mirror meegewerkt aan een interview om te praten over het incident. Daarin liet ze weten dat ze hoopt dat de FA (Football Association) met een passende straf komt. 

Toen Ronaldo van het veld liep na een 1-0 nederlaag op Goodison Park in april, sloeg hij gefrustreerd Jacobs telefoon uit zijn hand. Op vrijdag bracht de FA naar buiten dat de Manchester United-speler is aangeklaagd wegens het overtreden van de FA-regel E3 wegens 'ongepast en/of gewelddadig' gedrag. Maar dat is volgens Sarah Kelly, de moeder van zoontje Jacob (14), nauwelijks een tik op de vingers. 

"Ik word opgejaagd door mensen die zeggen dat ik oude koeien uit de sloot aan het halen ben, maar ik wist er niets van", zegt Sarah over de aanklacht die afgelopen week pas officieel werd gemaakt. "Hij had zes maanden geleden al moeten worden gestraft. Hij kan een kind aanvallen en gewoon doorgaan. Hoe kan hij 's nachts slapen, wetende hoeveel leed hij een jonge fan heeft aangedaan?"

Ze hoopt dat de Portugees nu zijn verdiende loon krijgt. "Laten we hopen dat hij eindelijk de juiste straf krijgt. Hij kan er niet mee blijven wegkomen. Zijn gedrag is onacceptabel", gaat Sarah door. "Hij bood ons aan om hem te ontmoeten en zei dat het hem speet, maar hij zei dat hij niets verkeerd had gedaan. Dat is geen verontschuldiging, dat is een belediging", aldus Sarah. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie