Nieuws

Kane komt pechvogels uit Amerika tegemoet: Ik wil jullie uitnodigen als gast

Kane komt pechvogels uit Amerika tegemoet: "Ik wil jullie uitnodigen als gast"

29-11-2021 13:40 Laatste update: 14:02

Een mooi gebaar van Harry Kane: de 28-jarige spits van Tottenham Hotspur zag op Twitter hoe twee Amerikanen 31 uur hadden gereisd om het duel tussen Tottenham en Burnley bij te wonen. De wedstrijd werd door sneeuwval echter afgelast en Kane had een goedmakertje in petto voor de pechvogels.

De twee Amerikaanse Spurs-fans, genaamd Ken en Brandi Saxton, hadden een erg vermoeiende reis achter de rug. "31 uur gereisd, geen slaap. Met alleen koffie, kaascrackers en nog meer koffie. Dingen die je doet als je houdt van je club", schreef Ken op Twitter. Het tweetal was speciaal voor de wedstrijd naar Burnley overgekomen, vanuit het verre Dallas in de Verenigde Staten.

De tweet bleef niet onopgemerkt, niemand minder dan Spurs-icoon Harry Kane kwam met een reactie. "Deze tweet werd net naar me doorgestuurd en ik leef enorm met jullie mee! Voor jullie inzet en om het goed te maken voor de afgelaste wedstrijd, wil ik jullie graag uitnodigen om de volgende thuiswedstrijd in Londen bij te wonen als mijn gast", reageerde Kane op Twitter. 

Ken reageerde vervolgens weer op het bericht van de Britse spits. "Dankjewel Harry. Het is helemaal niet nodig, maar we maken graag gebruik van je voorstel", aldus de Amerikanen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!