Transfernieuws

'Mogelijke droomtransfer Memphis, Premier League-club mikt op Barça-ruildeal'

'Mogelijke droomtransfer Memphis, Premier League-club mikt op Barça-ruildeal'

26-09-2022 12:28

Memphis Depay maakt deze winter mogelijk een mooie transfer. De momenteel geblesseerde spits van FC Barcelona wordt mogelijk gebruikt in een ruildeal met Liverpool.

Memphis liep in de Nations League tegen Polen een hamstringblessure op, waardoor de spits de komende weken moet toekijken bij FC Barcelona. De verwachting is dat de aanvaller het WK wel zal gaan halen. Mogelijk maakt de Barça-spits na het WK ook een droomtransfer.

Het Spaanse SPORT weet namelijk te melden dat Memphis op de nominatie staat om in januari te vertrekken. De jeugdexponent van PSV moet Robert Lewandowski voor zich dulden bij de Catalanen en de club wil hem daarom gebruiken in een ruildeal met Liverpool-spits Roberto Firmino. Beide aanvallers hebben een aflopend contract bij hun club.

Het Spaanse medium meldt dat Liverpool interesse heeft in Memphis en Barcelona zou de komst van Firmino ook wel zien zitten. Firmino lijkt bij Liverpool, waar hij al sinds 2015 speelt, op het tweede plan te belanden, mede door de komst van miljoenenaankoop Darwin Núñez.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!