Nieuws

Pasveer op de bank verwacht bij Oranje: 'Cillessen gaat keepen, honderd procent'

Pasveer op de bank verwacht bij Oranje: 'Cillessen gaat keepen, honderd procent'

26-09-2022 12:12
1

Volgens Hans Kraay junior is het overduidelijk dat Jasper Cillessen komend WK op doel staat bij Oranje. De ESPN-analist denkt, net als Jan Joost van Gangelen, dat Remko Pasveer na twee Oranje-interlands weer naar de bank zal worden verwezen.

Pasveer stond in de Nations League-duels met Polen (0-2 winst) en België (1-0 winst) onder de lat bij Oranje en maakte een uitstekende indruk. Toch verwacht Kraay dat de keuze van Louis van Gaal op een andere doelman zal vallen. "Cillessen gaat keepen, honderd procent. Het waren twee geweldige dagen, zeggen ze tegen Pasveer", aldus Kraay bij ESPN.

"Pasveer heeft het heel goed gedaan, hij gaat ook mee. Maar Cillessen...", gaat Kraay verder. "Stel dat Bijlow nog de pannen van het dak keept en hij (Van Gaal, red.) heeft bedacht dat Noppert de penalty's gaat tegenhouden, dan gaat Pasveer helemaal niet mee”, onderbreekt Van Gangelen hem. Kraay denkt niet dat het zo ver zal komen. "Jawel, jawel. Ik hoop dat Bijlow heel snel weer zichzelf is. Of Flekken dan niet meegaat? Dat hoop ik. Ik vind Cillessen en Bijlow in potentie nog steeds de beste keepers. Dan heb je Pasveer, en Noppert voor de penalty's."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!