Nieuws

Kaká over 'mislukte' periode bij Real: 'De deuren bleven altijd voor me openstaan'

Kaká over 'mislukte' periode bij Real: 'De deuren bleven altijd voor me openstaan'

25-09-2022 15:52

Ricardo Izecson dos Santos Leite, beter bekend als Kaká, heeft geen slecht woord over voor zijn tijd bij Real Madrid. De Braziliaan schitterde bij AC Milan, maar kwam niet uit de verf bij De Koninklijke en vertrok weer in 2013. 

Kaká spreekt kort over zijn 'mislukte' periode bij Real tegenover MARCA. De Braziliaanse legende heeft de Spaanse club en voorzitter Fiorentino Pérez hoog zitten. "Dit klinkt misschien vreemd, maar mijn favoriete dag was de dag dat werd bevestigd dat ik zou vertrekken. Ik sprak met Pérez en hij vertelde me dat ze me als een uitstekende professional zagen, dat ik er alles aan had gedaan om geweldige resultaten te behalen in Madrid, maar dat de blessures en de paar minuten die de coach me had gegeven dat niet hadden toegelaten."

"Dat gaf veel voldoening, want ik voelde dat de deuren van de club open bleven staan", vervolgt Kaká. "Daarom zul je mij nooit kwaad horen spreken over Real Madrid of José Mourinho. Toen ik Florentino dit jaar in de Champions League-finale in Parijs ontmoette, omhelsden we elkaar", besluit de Braziliaan, die in 2017 zijn carrière afsloot bij Orlando City in de Major League Soccer. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!