Nieuws

Aanvoerder De Jong hoopt snel hersteld te zijn: 'Wil erbij zijn tegen Cambuur'

Aanvoerder De Jong hoopt snel hersteld te zijn: 'Wil erbij zijn tegen Cambuur'

25-09-2022 15:16

Luuk de Jong herstelt vooralsnog voorspoedig en wil graag zijn rentree maken tegen SC Cambuur. PSV treft aankomende zaterdag de club uit Leeuwarden en de spits zegt bijna hersteld te zijn van zijn kuitblessure. 

Dat laat De Jong weten op de clubkanalen van PSV. De Jong was afgelopen week weer op het trainingsveld te vinden op De Herdgang en moest door zijn blessure de interlands tegen Polen (0-2 winst) en België (zondag) missen. De Jong raakte in augustus geblesseerd in het duel met Rangers FC voor een ticket in de Champions League. 

De precieze datum voor de terugkeer van De Jong is nog niet bekend, maar de spits stelt dat het steeds beter gaat. "Ik moet elke dag bekijken hoe mijn kuit aanvoelt. Dan kan het snel gaan", laat De Jong weten. Ik hoop spoedig terug te zijn bij het team, maar een spierblessure blijft altijd lastig. Het blijft moeilijk inschatten."

Ondanks het feit dat de hersteldatum een gok blijft, wil De Jong de wedstrijd van komende zaterdag halen. "Na de interlandbreak is Cambuur-uit, daar hoop ik bij te zijn. En anders hoop ik daarna", besluit De Jong. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!