Nieuws

Feyenoord-uitnodiging van Slot voor Advocaat en Pot: 'Gewoon respect naar ons toe'

Feyenoord-uitnodiging van Slot voor Advocaat en Pot: 'Gewoon respect naar ons toe'

25-09-2022 14:46

Arne Slot nodigde Dick Advocaat en Cor Pot onlangs uit om naar een training van Feyenoord te komen kijken. Dat laat laatstgenoemde weten aan RTV Rijnmond.

Pot weerlegt de geruchten dat hij en Advocaat een vinger in de pap hadden bij de aanstelling van Slot bij Feyenoord. "Dat is absoluut niet zo, maar het was wel een hele goede zet van Arnesen." Toen Slot aan de slag ging bij Feyenoord, wilde hij het een en ander weten over de club. "We zijn uitgenodigd door Arne en zijn bij hem thuis geweest", aldus Pot. "We hebben hem verteld over hoe het ging, wat hij kon verwachten, over de scouting, over de spelers en eigenlijk over van alles. Dat was een leuk gesprek."

Vrij recent kreeg het duo wederom een uitnodiging van Slot. "We zijn laatst uitgenodigd om op dinsdag bij een training te gaan kijken en daarna te lunchen." Dat heeft nog niet plaatsgevonden. "Op datzelfde moment werd Arnesen uitgenodigd en wij vonden dat podium voor hem belangrijker, omdat hij afscheid ging nemen. Toen hebben wij gezegd: We doen het een andere keer."

Het initiatief van de trainer van Feyenoord wordt gewaardeerd. "Het is gewoon uit respect naar ons toe. Dat vind ik wel heel netjes van Slot."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!