Nieuws

'Voor deze seizoensstart bij PSV geef ik mezelf een goeie 7,5 à 8 op 10'

'Voor deze seizoensstart bij PSV geef ik mezelf een goeie 7,5 à 8 op 10'

25-09-2022 12:14

Johan Bakayoko is dik tevreden over zijn seizoensstart bij PSV. De jeugdige aanvaller werd dit seizoen definitief overgeheveld vanuit Jong PSV en komt vaak in actie voor de Eindhovenaren.

Bakayoko kwam al zesmaal in actie voor PSV en scoorde twee keer. "Voor dit seizoensbegin geef ik mezelf een goeie 7,5 à 8 op 10", aldus de 19-jarige vleugelspeler tegenover Sporza. "We zijn met PSV heel goed aan het seizoen begonnen. We staan aan de leiding en ik heb veel speelminuten gekregen. Ik ben dus tevreden." 

"We hebben een héél grote selectie en iedereen wil spelen, maar ik voel wel dat de club mij ook belangrijk vindt. De groep heeft een goeie mix van ervaren en jongere spelers. Daarom is het makkelijker voor nieuwkomers om zich te integreren", aldus Bakayoko.

De jeugdexponent van PSV leert veel van zijn ervaren teamgenoten. "Van toppers als Cody Gakpo, Ibrahim Sangaré en Joey Veerman pik ik elke dag dingen op. Daar kan ik alleen maar beter van worden."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!