Transfernieuws

'Newcastle kan Ajacied niet vergeten: winters bod van vijftig miljoen in de maak'

'Newcastle kan Ajacied niet vergeten: winters bod van vijftig miljoen in de maak'

25-09-2022 11:35 Laatste update: 11:45
2

Newcastle United komt in de winter terug voor Edson Álvarez. De rijke Premier League-club wilde de Ajacied deze zomer al en geldt nog steeds als topprioteit.

Afgelopen transferperiode wilde Newcastle United volgens Ajax-watcher Mike Verweij liefst veertig miljoen euro neerleggen voor Álvarez. Ajax wilde de Mexicaans international niet laten gaan en de middenvelder 'wilde eerst het WK spelen en dan verder kijken'.

Later kwam ook Chelsea met een bod van vijftig miljoen euro voor de controleur. Toen wilde Álvarez wél vertrekken bij Ajax, maar de Amsterdammers lieten hem niet gaan. De middenvelder trainde op de laatste dag van de transferperiode zelfs niet mee bij Ajax, maar de 'staking' had geen effect.

The Magpies zouden zich in de winterse transferperiode met een soortgelijk bod willen melden in Amsterdam, meldt het doorgaans betrouwbare The Athletic. De middenvelder heeft een contract tot medio 2025 bij Ajax.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!