Nieuws

NEC breekt contract open voor langstlopende sponsor: 'Komende jaren samen verder'

NEC breekt contract open voor langstlopende sponsor: 'Komende jaren samen verder'

24 september - 21:07
0

NEC heeft het contract met sponsor KlokGroep opengebroken en tot 2029 verlengd. De Nijmegenaren zijn sinds 2019 in zee met het bedrijf en hebben nu met het zevenjarige contract de langstlopende sponsor in de Eredivisie in handen.

NEC maakt het nieuws zaterdag bekend via de officiële kanalen. Bij de promotie van NEC in 2021 werd het contract al eens opengebroken en verlengd, maar beide partijen waren het eens over een nieuwe verbintenis. Destijds ging het om een verlenging van twee jaar met een optie tot een derde jaar. De lange verlenging verklapt deze keer het vertrouwen dat beide partijen in elkaar hebben.

Algemeen directeur Wilco van Schaik is meer dan gelukkig met de overeenkomst. "Dit is een belangrijk partnership van maar liefst zeven seizoenen. Het onderlinge vertrouwen dat we in elkaar hebben is de basis geweest voor deze verlenging", laat de directeur op de clubsite weten. "De komende jaren gaan we gezamenlijk verder bouwen aan nieuwe successen, waarbij we niet vergeten waar we vandaan komen. Nijmegen en omgeving nemen we in ons hart en onze plannen mee!"

Volgens Voetbal International gaat NEC er financieel ook op vooruit. De KlokGroep gaat een hoger bedrag neerleggen om op de voorkant van het rood-groene shirt te pronken. Het bouwbedrijf pikt ook zijn vruchten mee bij de renovatie van het stadion in Nijmegen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie