Nieuws

La Liga-voorzitter haalt uit naar PSG: 'En jullie openen de gaskraan'

La Liga-voorzitter haalt uit naar PSG: 'En jullie openen de gaskraan'

24-09-2022 18:10 Laatste update: 20:11

Paris Saint-Germain-voorzitter Nasser Al-Khelaïfi heeft zich deze week kritisch uitgelaten over Barça. "Gevaarlijk hoge schulden en het magische kapitaalinjecties zijn geen duurzame oplossing", zei hij bij de ECA (European Club Association). La Liga voorzitter-Javier Tebas is daar vrijdag op teruggekomen. 

In een Twitter-bericht reageerde de voorzitter van de Spaanse competitie. "Er is niets magisch aan. Barcelona heeft een deel van de eigendommen verkocht om de verliezen te dekken', schreef hij. Ook gaf hij nog een sneer: 'Bij PSG openen ze de gaskraan. Bij duurzaam voetbal betaal je eerst wat je verschuldigd bent. Toch?' 

Het is niet het eerste akkefietje tussen de twee. Tebas trok aan de bel over de dubieuze contractverlenging van Kylian Mbappé bij de Parijzenaren. Dat terwijl de Franse spits hard op weg leek naar Real Madrid. Even later noemde Al-Khelaïfi La Liga een dode competitie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!