Transfernieuws

'United twijfelt over contractverlenging De Gea en ziet mogelijke opvolger staan'

'United twijfelt over contractverlenging De Gea en ziet mogelijke opvolger staan'

24 september - 16:52
1

Manchester United twijfelt of David de Gea een nieuw contract moet krijgen. De Spaanse doelman ligt tot 2023 vast en heeft een wisselvallige periode achter de rug. The Red Devils zouden in Jordan Pickford van Everton FC een geschikte opvolger zien van de 31-jarige doelman. 

The Telegraph meldt dat United alle opties doorneemt en nog geen besluit heeft genomen. In het contract van De Gea is een optie voor een extra jaar opgenomen en het is maar de vraag of de Mancunians gebruik gaan maken van die optie. De Gea maakte in de wedstrijd tegen Brentford FC een zwakke indruk, maar heeft zich sindsdien van zijn betere kant laten zien. De doelman verdient echter bijna vier ton per wedstrijd en drukt op de salariskosten bij United. 

Pickford is eerste keus bij Engeland en doet het goed bij Everton, hoewel de doelman momenteel met een bovenbeenblessure kampt. Naast United zijn enkele andere clubs ook geïnteresseerd in de diensten van de 28-jarige Engelsman. Het contract van Pickford loopt tot 2024 door bij Everton. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie