Reactie

Van Dijk sterk onder de indruk: 'Ik was lang niet zo ver als hij nu is'

Van Dijk sterk onder de indruk: 'Ik was lang niet zo ver als hij nu is'

24-09-2022 15:13

Virgil van Dijk heeft zich positief uitgelaten over Jurrien Timber voorafgaand aan het Nations League-duel met België. Timber was tegen Polen één van de grote uitblinkers. 

"Ik was lang niet zo ver als hij nu is", begint Van Dijk op de persconferentie. "Ik heb enkel en alleen lof voor hem. Het is een geweldige speler en een echte professional. Hij heeft zoveel potentie. Hopelijk kan hij zich doorontwikkelen. Dan zal het wel goedkomen, verwacht ik", zegt hij. 

Door de sterke optredens van Timber krijgen Matthijs de Ligt en Stefan de Vrij het extra moeilijk. "Ik denk dat iedereen zijn rol op dit moment weet. De bondscoach is daar heel duidelijk in. Iedereen voelt dat, of je nou speelt of niet speelt. In hun geval is het niet makkelijk om ermee om te gaan. Ze zullen altijd klaarstaan als we ze nodig hebben", besluit Van Dijk. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!