Reactie

Gemotiveerde Van Gaal kijkt uit naar duel met België: 'Vind het fantastisch'

Gemotiveerde Van Gaal kijkt uit naar duel met België: 'Vind het fantastisch'

24-09-2022 14:50 Laatste update: 14:59
0

Bondscoach Louis van Gaal heeft tijdens de persconferentie die plaatsvond zaterdagmiddag aangegeven uit te kijken naar het duel met België zondag. "Ik vind het fantastisch", laat hij weten.

"Ik speel het liefst tegen dit soort tegenstanders. België is niet voor niets tweede op de FIFA-ranking. Ik vind het fantastisch. Ook tegen Polen vond ik het leuk, met Robert Lewandowski in de spits. Ik heb al vaker gezegd dat ik Kevin de Bruyne fantastisch vind. Die is spelbepalend en maak nog doelpunten ook. Daar gaan we tegen spelen. Hoe pakken we dat op?", klinkt een enthousiaste Van Gaal.

Hij gaat verder: "Dit zijn de mooiste wedstrijden en de Johan Cruijff Arena is uitverkocht. Dat is leuk voor de spelers, om in zo'n entourage te spelen", zegt Louis van Gaal. "Wij hebben ook een goede selectie. Ik hoop niet dat jullie dat vergeten zijn." 

Eerder tijdens de persconferentie liet de bondscoach zich inhoudelijk los over het duel. "Ik weet niet wat België morgen tegen ons gaat doen. Ik heb wel drie duels geanalyseerd en in die drie wedstrijden spelen ze op dezelfde manier. Dat geef ik door aan de spelers, die moeten het doen. Ik heb een bepaalde visie hoe wij dat gaan aanpakken. Dat gaan we morgen zien", aldus Van Gaal.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie

No Poll