Reactie

Van Gaal is jaloers op Martínez, Van Dijk over druk schema bij Liverpool

Van Gaal is jaloers op Martínez, Van Dijk over druk schema bij Liverpool

24-09-2022 14:25

Louis van Gaal werd zaterdagmiddag door een Belgische journalist over het keepersprobleem gevraagd. De journalist vroeg hem of hij jaloers is op Roberto Martínez, die het makkelijk heeft met Thibaut Courtois in zijn selectie. Van Dijk kreeg van de media een vraag over het drukke schema bij Liverpool.

"Ik heb ook weleens de nodige kritiek gehad op Courtois. Hij is een keeper van niveau. Maar ook hij maakt weleens een fout en dat gebeurt als je onder druk staat. Ik ben wel jaloers op Roberto, ja", zei Van Gaal. 

Van Dijk liet zich uit over het drukke schema met Liverpool voorafgaand aan het WK: "Nee, het drukke programma zit niet in mijn achterhoofd in aanloop naar het WK. Het zijn dertien wedstrijden", zegt Virgil van Dijk over het bomvolle programma tot aan het WK. "Die wil je allemaal spelen. Als je erover na gaat denken, dan denk ik dat je eerder kans hebt op eventuele blessures. Ik speel om te winnen en bij Liverpool moeten we ook winnen", aldus de verdediger. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!