Nieuws

'Asensio kan kiezen: ook Italiaanse grootmacht geïnteresseerd'

'Asensio kan kiezen: ook Italiaanse grootmacht geïnteresseerd'

24-09-2022 13:19

Marco Asensio heeft Juventus achter zich aan. De Italiaanse grootmacht zou geïnteresseerd zijn om de vleugelspeler transfervrij in te lijven in 2023, wanneer zijn contract afloopt. Dat weet Gazzetta dello Sport

De Italianen houden de aanvaller nauwlettend in de gaten. Ze zouden volgens het medium azen op meerdere spelers die een aflopend contract hebben. Ook zou Antoine Griezmann in de belangstelling staan, hoewel hij niet transfervrij is komende zomer. 

Eerder werd ook FC Barcelona in verband gebracht met Asensio, die een overstap naar de Catalanen vooralsnog niet uitsloot. "We gaan zien wat er gaat gebeuren. Je weet het nooit in de voetballerij", zei hij.

Juventus is van plan een grote schoonmaak te houden en volgen ook spelers als Alejandro Grimaldo, Sergio Reguilón, Juan Bernat en Pau Torres. Met die mogelijke aanwinsten hoopt het om terug te keren naar de top.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!