Nieuws

Wenger gelooft in Londense titel: 'Dit seizoen hebben ze een goede kans'

Wenger gelooft in Londense titel: 'Dit seizoen hebben ze een goede kans'

24 september - 12:26 Laatste update: 12:48
0

Voormalig Arsenal-trainer Arsène Wenger heeft zich uitgesproken over de titelkansen van The Gunners. De oud-trainer gelooft dat ze een goede kans hebben om dit seizoen de titel te winnen.

Wenger zat 22 jaar op de bank bij Arsenal en boekte grote successen waaronder het fenomenale seizoen waarin The Gunners ongeslagen kampioen van de Premier League werden. Dit seizoen staat Arsenal na zeven wedstrijden bovenaan waardoor de titelkoorts weer lichtelijk begint te komen in Londen. "Ik zou zeggen dat ze dit seizoen een goede kans hebben omdat ik geen superdominant team zie", vertelde de Franse technicus (72) aan Sky Sports. "Ik denk dat het een goede kans is om dat dit seizoen te doen. Natuurlijk is het ook een beetje speciaal seizoen omdat je het WK in het midden hebt en je niet weet hoeveel invloed dit zal hebben op de prestaties van spelers en teams. Over het algemeen denk ik dat er dit seizoen een goede kans is."

Arsenal staat na zeven wedstrijden slechts één punt voor op nummer twee Manchester City. Na de interlandbreak neemt de koploper het op tegen Tottenham Hotspur. De laatste titel die gevierd werd in Londen dateert al weer van 2004.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie