Nieuws

Malacia was niet bang voor de bank: 'Als je presteert, hoor je niemand meer'

Malacia was niet bang voor de bank: 'Als je presteert, hoor je niemand meer'

24 september - 12:00 Laatste update: 12:39
0

Tyrell malacia vertrok afgelopen zomer naar Manchester United. Waar aanvankelijk werd gedacht dat de international veelal op de bank plaats ging nemen, heeft hij zich in de basis gespeeld onder trainer Erik ten Hag.

Voor Malacia was spelen in de Premier League zijn droom. Met een transfer naar United verwezenlijkte hij zijn droom, maar door de aanwezige concurentie leek speeltijd lastig te gaan worden voor de vleugelverdediger. "Dat wordt de bank voor hem, hoorde ik mensen zeggen. Maar ik heb altijd gezegd dat ik in mijn kansen geloof. Ik weet hoe je moet omgaan met tegenslagen. En ik weet dat ik er zal staan. Ook bij Manchester United. In Engeland gold ik bepaald niet als de grootste aankoop. Dat wist ook wel. Maar als je presteert, hoor je niemand meer daarover', sprak Malacia tegenover het Algemeen Dagblad.

De Oranje-international ging ook in op de populariteit rondom The Mancunians. "Ik moest wel even wennen aan de grootsheid van Manchester United, hoor. Dat merkte ik meteen toen ik er was. Ik was de eerste aankoop. We gingen naar Thailand en Australië en iedereen volgt de club. Ook op commercieel vlak heb je dan van alles te doen. Ik was zelf niet op sociale media actief voor ik naar Engeland vertrok. Nu doet een team dat voor mij. Ze sturen foto’s en ik beslis dan of ik ze wil posten of niet."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie