Lang oogst ergernis bij Van Basten: 'Hij duwt zijn medespelers weg, dat is slecht'

Lang oogst ergernis bij Van Basten: 'Hij duwt zijn medespelers weg, dat is slecht'

Marco van Basten hekelt het gedrag van Noa Lang bij Club Brugge. De vleugelspeler, die zich in een mindere periode bevindt, was met een goal en assist het goudhaantje tegen KRC Genk (3-2), waarna hij terugsloeg naar zijn criticasters. 

"Mensen praten veel. Wie? Mensen weten het zelf. Ik ben er, klaar", zei Lang na afloop tegen Eleven Sports. "Het interesseert me niks, dat laat ik weer zien. Ik doe wat ik wil. Ik scoor, ik bepaal hoe ik juich." Van Basten keek vol verbazing naar het interview en erkent zich tijdens de wedstrijd al te hebben geërgerd aan de houding van de Oranje-international. Lang koos ervoor om na zijn treffer zijn vinger op zijn mond te leggen en los van de rest van het team te juichen.

"Dat vind ik eigenlijk het meest opvallende", stelt de AC Milan-icoon bij Rondo op Ziggo Sport." Kijk, dat je een keer zo doet, ach. Maar voor de rest ben je blij dat je met elkaar gescoord hebt. En hij duwt eigenlijk zijn medespelers weg, zo van: laat me alleen. Dus je bent niet echt deel van de club. Dat is niet goed. Je moet wel van de spelers blijven, je moet met elkaar blijven."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie