Nieuws

Van Ewijk: 'Ik weet dat Feyenoord, PSV en een paar buitenlandse clubs me volgen'

Van Ewijk: 'Ik weet dat Feyenoord, PSV en een paar buitenlandse clubs me volgen'

24-09-2022 10:16

Milan van Ewijk maakt indruk als rechtsachter bij SC Heerenveen en lijkt klaar te zijn voor een stap hogerop. Buitenlandse ploegen volgen hem op de voet, maar ook clubs uit de traditionele top drie.

Van Ewijk maakte afgelopen seizoen al een sterke indruk bij de Friezen. In de zomer nam de belangstelling toe, maar een transfer kwam niet van de grond. Toch weet de back dat er genoeg belangstelling in hem is. "Ik weet dat Feyenoord, PSV en een paar buitenlandse clubs me volgen. Dat is natuurlijk heel erg gaaf", vertelt Van Ewijk tegenover Voetbal International. "Ik speel gewoon lekker mijn wedstrijden en zorg dat ik zo goed als mogelijk presteer. Als een club mij wil halen, dan hoor ik het vanzelf wel. Het leidt mij in ieder geval op geen enkele manier af."

Slechts drie jaar geleden speelde Van Ewijk nog op amateurniveau. Na avonturen bij SC Cambuur en ADO Den Haag streek de vleugelverdediger neer bij Heerenveen. "Ik ben extreem gedreven om te slagen, mijn plafond te bereiken. Want prof worden is voor mij nooit vanzelfsprekend geweest."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!