Transfernieuws

'Pochettino niet geïnteresseerd in Ligue 1-club, Argentijn wacht andere kansen af'

'Pochettino niet geïnteresseerd in Ligue 1-club, Argentijn wacht andere kansen af'

24-09-2022 09:48 Laatste update: 09:49

Mauricio Pochettino werd de afgelopen tijd benaderd door OGC Nice als mogelijke opvolger van Lucien Favre, maar de Argentijn heeft bedankt voor het aanbod. De voormalig trainer van onder meer Tottenham Hotspur en Paris Saint-Germain wacht op een kans bij andere clubs. 

Dat weet transferexpert Fabrizio Romano zaterdagochtend te melden. De Italiaan stelt dat veel bronnen bevestigen dat Nice de Argentijn heeft benaderd, al ontkent de club dat zelf. Pochettino moest vertrekken bij PSG na teleurstellende resultaten in de Champions League. De Argentijn werd deze zomer opgevolgd door Christoph Galtier, die juist van Nice overkwam.

Galtier werd opgevolgd door Favre, maar de clubleiding is niet blij met de trainer die al tussen 2016 en 2018 de leiding had bij Nice. De club staat op een teleurstellende dertiende plek in de Ligue 1 en wist pas twee van de eerste acht wedstrijden winnend af te sluiten. PSG staat, zoals wel vaker, bovenaan en leed pas twee verliespunten. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!