Nieuws

Bondscoach Flick kwaad na verlies: 'Slechtste eerste helft sinds mijn aanstelling'

Bondscoach Flick kwaad na verlies: 'Slechtste eerste helft sinds mijn aanstelling'

24 september - 07:24
0

Bondscoach Hansi Flick is niet te spreken over zijn ploeg na vrijdagavond. Duitsland verloor verrassend van Hongarije, waardoor Die Mannschaft de koppositie zijn kwijtgeraakt in Groep 3 van de Nations League

Adam Szalai maakte de enige treffer van de wedstrijd met een fenomenale hakbal uit een hoekschop. Na afloop van het duel moet Flick erkennen dat Duitsland geen sterke wedstrijd speelde. "De eerste helft was onze slechtste drie kwartier sinds mijn komst", stelt Flick op het persmoment. "Er was weinig vertrouwen, weinig intensiteit, we maakten veel fouten. Dat had ik niet verwacht! We moeten hier allemaal aan werken, de tijd om te experimenteren is voorbij."

Door de nederlaag is Duitsland op plek drie te vinden in de 'Poule des Doods' en staat Italië nu tweede achter koploper Hongarije. Engeland staat laatste en wist in de eerste vijf wedstrijden pas twee punten te halen. Duitsland speelt het laatste duel met Engeland, terwijl Hongarije en Italië gaan uitmaken wie de groepswinnaar wordt. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie