Nieuws

Goed nieuws voor PSV: De Jong hoopt op Eredivisie-rentree tegen Cambuur

Goed nieuws voor PSV: De Jong hoopt op Eredivisie-rentree tegen Cambuur

23-09-2022 18:11 Laatste update: 18:32

Ruud van Nistelrooij kan mogelijk na de interlandperiode weer beroep doen op Luuk de Jong. De aanvoerder van PSV voelt zich goed en hoopt weer binnen de lijnen te kunnen staan tijdens het uitduel met SC Cambuur.

"Ik ben bezig met mijn revalidatie en maak goede stappen", vertelt De Jong tegenover de clubkanalen. "Ik hoop spoedig weer terug te zijn bij het team. Het blijft altijd lastig, een spierblessure. We moeten het dus rustig aan blijven kijken."

De Jong heeft zichzelf toch een duidelijk doel gesteld. "Na de interlandbreak gaan we op bezoek bij Cambuur, daar hoop ik bij te zijn. Maar wat ik al zei: het is bij spierblessures altijd moeilijk om het in te schatten. Ik hoop dus bij Cambuur erbij te zijn, maar anders verwacht ik dat het daarna gebeurt."

Van Nistelrooij speelde de afgelopen weken zonder échte nummer 'negen'. In het thuisduel met Feyenoord speelde Xavi Simons als valse spits, terwijl Yorbe Vertessen de spitspositie bekleedde tijdens het Europese treffen met Bodø/Glimt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!