Nieuws

Doodsangsten voor Feyenoorder Giménez: 'Ik bevroor, ik kon het niet geloven'

Doodsangsten voor Feyenoorder Giménez: 'Ik bevroor, ik kon het niet geloven'

23-09-2022 17:10 Laatste update: 17:42

Santiago Giménez is zijn oude club Cruz Azul nog niet vergeten. De Mexicaanse aanwinst van Feyenoord probeert alle wedstrijden te volgen, al zorgt dat soms ook voor paniek in huize Giménez.

Cruz Azul verloor eind augustus de klassieker tegen Club América. De Feyenoorder werd midden in de nacht wakker gemaakt door zijn vriendin. "Ze riep: nee, nee, dit kan niet! Ik was bang en dacht dat iemand dicht bij ons iets was overkomen", aldus Giménez in de podcast Werevertumorro, opgetekend door Voetbal International. "Ik vroeg haar wat er gebeurd is en ze zei: Cruz Azul heeft verloren!"

"Ik zei dat ze me bang had gemaakt en dat ze zoiets niet meer moet doen, maar ze reageerde weer en zei dat het vooral ging om de uitslag. Ik pakte mijn telefoon en zag dat het 7-0 was geworden. Ik bevroor, ik kon het niet geloven. Het was erg verdrietig voor mij, want ik ben al van kinds af aan fan van Cruz Azul en tegen América."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!