Nieuws

Feyenoord verlengt contract verantwoordelijke voor implementeren voetbalmethodiek

Feyenoord verlengt contract verantwoordelijke voor implementeren voetbalmethodiek

23-09-2022 13:15

Feyenoord heeft het contract met Koen Stam verlengd. De Head of Methodology van de Rotterdammers ligt zodoende tot medio 2024 vast bij de Stadionclub. De hoofdrolspeler kijkt uit naar de uitdagingen die voor hem liggen.

In de functie is Stam verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de voetbalfilosofie binnen Feyenoord. Zo begeleidt hij onder meer trainers uit de midden- en bovenbouw van de jeugdopleiding en is hij verantwoordelijk voor de totstandkoming van de wijze waarop de talenten het 'Feyenoord-voetbal' krijgen aangeleerd.

"Ik ben heel blij dat Feyenoord mijn contract heeft willen openbreken en verlengen", reageert Stam op de clubsite. "Dat geeft ons langer de tijd en ruimte om, samen met de coaches, verder te gaan met de uitwerking en toepassing van onze voetbalvisie. Met als einddoel dat de spelintenties en spelprincipes van Feyenoord in alle lagen van de club zichtbaar zijn."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!