Nieuws

'Kökcü haakt geblesseerd af bij Turkije: nader onderzoek in Rotterdam'

'Kökcü haakt geblesseerd af bij Turkije: nader onderzoek in Rotterdam'

23-09-2022 13:03 Laatste update: 13:06

In navolging van het Turkse Tele1 meldt nu ook 1908 dat Orkun Kökcü het trainingskamp van Turkije heeft verlaten. De Feyenoord-middenvelder is niet ongeschonden uit de strijd gekomen in het duel met Luxemburg.

In de rust van Turkije - Luxemburg (3-3) liet Kökcü zich vervangen. De aanvoerder van de Rotterdammers heeft het trainingskamp inmiddels verlaten. Het is nog niet duidelijk wat de precieze ernst van de blessure is. In de komende dagen moet in Nederland duidelijk worden hoe lang hij buitenspel staat. Daardoor gaat er voor Kökcü in ieder geval een streep door de volgende interland tegen de Faeröer Eilanden.

Collega-internationals Merih Demiral (Atalanta Bergamo) en Çağlar Söyüncü (Leicester City) zijn eveneens afgehaakt met blessures. Daarnaast zal ook Cengiz Ünder ontbreken wegens een schorsing. De aanvaller is geschorst doordat hij geel pakte tegen Luxemburg. In Nations League C Groep 1 is Turkije al zeker van de groepswinst. Vier van de vijf duels werden gewonnen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!