Nieuws

Karlsson over 'bijzondere zomer': 'Ik wilde het ene en zij hadden een ander plan'

Karlsson over 'bijzondere zomer': 'Ik wilde het ene en zij hadden een ander plan'

23 september - 11:38
4

Jesper Karlsson liet AZ afgelopen zomer weten dat hij graag een stap hogerop wilde maken. De Alkmaarders gingen niet in op het verzoek van de Zweedse aanvaller, waardoor hij nog steeds in Nederland speelt.

"Het was een bijzondere zomer", blikt Karlsson terug in gesprek met Fotbollskanalen. "Ik had een blessure, miste een interland en had veel discussies met AZ. Ik wilde het ene en zij hadden een ander plan."

De Zweedse creatieveling vond dat hij zich dusdanig had ontwikkeld in Alkmaar, dat hij klaar was voor een nieuw avontuur. "Ik hou van nieuwe uitdagingen en nieuwe omgevingen om te zien hoe goed ik het daar kan doen. Ik had er na het seizoen heel veel zin in. Maar zo is het voetbal. Ik heb een contract bij AZ getekend."

AZ weigerde mee te werken aan de vertrekwens van Karlsson. Hij baalt hiervan, maar heeft wel begrip voor de situatie. "We zitten in twee verschillende situaties. Ik denk dat ze mij begrijpen en ik begrijp de club, die aan de top zou moeten staan en dat ze een goed jaar willen hebben. Ik ben een speler die goede dingen voor de club heeft gedaan, dus ik kan ze ook begrijpen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie