Nieuws

Salah-Eddine: 'Ik had niet verwacht dat ik alles zou spelen als ik hier kwam'

Salah-Eddine: 'Ik had niet verwacht dat ik alles zou spelen als ik hier kwam'

23-09-2022 11:18 Laatste update: 11:20
1

Anass Salah-Eddine geniet van de concurrentiestrijd met Gijs Smal. De Ajacied stond afgelopen transferperiode in de belangstelling van verschillende clubs, maar hij koos voor een huurtransfer naar FC Twente.

Salah-Eddine is erg te spreken over de prestaties van Smal. "Hij doet het goed en ik ben ook blij voor hem. Het is een mooie concurrentiestrijd. Ik moet mezelf hier laten zien en ik vind dat ik dat heb gedaan. Dan is het de keuze van de trainer wie hij opstelt", zegt de linkervleugelverdediger in geprek met 1Twente.

"Ik had niet verwacht dat ik alles zou spelen als ik hier kwam", vervolgt de realistische Salah-Eddine. "Ik moet mezelf laten zien en mezelf bewijzen. Ik vond het juist mooi dat ik een geduchte concurrent heb. Voetbal gaat om concurrentie en jezelf beter maken. Hierdoor wordt ik beter en dit seizoen komen de minuten wel hoor."

De Twente-huurling hoopt op zoveel mogelijk minuten in Enschede. "Als je wordt verhuurd, dan wil je ook spelen en jezelf laten zien. Hier, aan je oude club, maar ook aan andere clubs. Als ik het niet in de competitie kan doen, dan doe ik het tijdens de oefenwedstrijden. Daarna moet ik geduldig wachten op mijn kans. En als ik die krijg moet ik 'm met beide handen grijpen", besluit Salah-Eddine.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!