Nieuws

Wonderlijke eretreffer van spits Cádiz geeft Oblak het nakijken

Wonderlijke eretreffer van spits Cádiz geeft Oblak het nakijken

28-11-2021 20:50

Atlético Madrid kreeg zondagavond wel een hele bijzondere goal tegen van Cádiz. Spits Anthony Lozano leek de bal voor te willen geven, maar via een tegenstander belandde de bal met een boogje precies tegen de binnenkant van de paal. Jan Oblak werd volledig verrast en incasseerde zijn veertiende tegengoal dit seizoen.

Veel leverde het doelpunt niet op voor laagvlieger Cádiz, de ploeg van Diego Simeone stond op het moment van de tegengoal al met 0-3 voor. Vrijwel direct na de bizarre goal van Cádiz zorgde Matheus Cunha er zelfs nog voor dat het verschil weer drie werd. De andere goals werden gemaakt door Thomas Lemar, Antoine Griezmann en Ángel Correa.

Atletico komt met de overwinning op een tweede plaats te staan in La Liga, maar Sevilla zou die positie nog over kunnen nemen als het vanavond wint in de uitwedstrijd tegen Real Madrid. De laatstgenoemde staat momenteel eerste, met dertig punten uit dertien wedstrijden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!