Wedstrijdverslag

PSV gelijk tegen Belgische ploeg in besloten oefenduel: fraaie goal van Hoever

PSV gelijk tegen Belgische ploeg in besloten oefenduel: fraaie goal van Hoever

23-09-2022 08:43

PSV heeft donderdag in een besloten oefenduel met Oud-Heverlee Leuven gelijkgespeeld: 1-1. Namens de Eindhovenaren nam Ki-Jana Hoever het doelpunt voor zijn rekening.

Voor de rechtsback was het een opsteker in een zowel sportief als mentaal zware periode. De Wolverhampton Wanderers-huurling krijgt amper kansen in de hoofdmacht van PSV en tot overmaat van ramp werd deze week ingebroken in zijn huis. Daarbij stalen criminelen de nodige juwelen. Met een fraaie pegel van afstand liet Hoever zich gelden.

De wedstrijd, afgewerkt achter gesloten deuren én zonder pers, eindigde uiteindelijk alsnog in een gelijkspel: 1-1. Van Nistelrooij stuurde een mix van talenten van Jong PSV en spelers van het eerste elftal het veld in. Daarnaast stroomt de ziekenboog leeg bij de Eindhovenaren. Luuk de Jong, Noni Madueke en de talenten Emmanuel van de Blaak en Fodé Fofana maakten in de afgelopen week hun rentree op het trainingsveld.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!