Nog steeds kritiek op Haller: Het zijn natuurlijk wel een hoop intikkers

Nog steeds kritiek op Haller: "Het zijn natuurlijk wel een hoop intikkers"

28-11-2021 20:30 Laatste update: 28-11-2021 20:30
Eredivisie 0 Reacties

In de studio van Rondo heeft Marco van Basten zich uitgesproken over Ajax-spits Sébastien Haller. De drievoudig winnaar van de Ballon d'Or is onder de indruk van het aantal doelpunten van Haller, maar heeft ook punten van kritiek.

"Ik moet eerlijk zeggen: ik vind het niet een spits waar je heel erg blij van wordt, in de zin van mooie acties, goeie voetballer, fijne techniek. Maar ja, die andere elf kunnen dat invullen", zegt van Basten. "In de Nederlandse competitie kom je makkelijk tot 20 of 25 goals en wat hij nu doet in Europa vind ik wel opvallend goed. Maar ja, het zijn natuurlijk wel een hoop intikkers", vervolgt de altijd kritische voetballegende. 

Haller draait een geweldig seizoen en staat zowel in de Eredivisie als in de Champions League op negen doelpunten. In de Champions League is hij daarmee nu gedeeld topscorer met niemand minder dan Robert Lewandowski.

Van Basten reageert ook op de geruchten dat Luuk de Jong op het verlanglijstje van Ajax zou staan. "Ik vind het een beetje iets van, als je geld teveel hebt ga je dat soort dingen doen", aldus Van Basten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie