Nieuws

NEC moet op zoek naar nieuwe technisch directeur: 'Gestelde doelen zijn bereikt'

NEC moet op zoek naar nieuwe technisch directeur: 'Gestelde doelen zijn bereikt'

22-09-2022 20:54

NEC en de 69-jarige Ted van Leeuwen gaan uit elkaar. De technisch directeur zag te weinig uitdaging bij de Nijmegenaren en kiest voor een vertrek.

Van Leeuwen is trots op wat hij met de Nijmegenaren heeft bereikt. "N.E.C. is niet meer te vergelijken met de club van anderhalf jaar geleden. Met de hulp van iedereen is er veel ten goede gekeerd. Niet alleen is N.E.C. gepromoveerd, maar de hele organisatie is op Eredivisieniveau gebracht", aldus de TD op de clubsite.

"Alle gestelde doelen zijn bereikt. En sneller dan verwacht. Voor wie zo lang in het vak zit als ik, gaat er weinig attractie uit van het op de winkel passen. Op mijn leeftijd tikt de tijd nu eenmaal wat sneller", legt Van Leeuwen zijn vertrek uit.

"De RvC heeft me in april gevraagd tenminste deze transferwindow nog te doen en dat verzoek heb ik met plezier ingewilligd. Tot eind oktober zal ik de lopende zaken afhandelen. Het is met veel plezier dat ik terugkijk op dit project. Ik wens iedereen heel veel succes."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!