Nieuws

PSV kijkt intern en extern naar opvolger De Jong, ED legt twee kandidaten voor

PSV kijkt intern en extern naar opvolger De Jong, ED legt twee kandidaten voor

22-09-2022 20:00 Laatste update: 20:06

PSV kijkt zowel binnen de eigen club als daarbuiten om een geschikte opvolger van Directeur Voetbalzaken John de Jong te vinden. De koploper van de Eredivisie wil zo snel mogelijk iemand aanstellen en volgens het Eindhovens Dagblad vallen twee kandidaten het meeste op. 

De krant schrijft dat Jan Vennegoor of Hesselink en  Ernest Faber hoog op de lijst van de Eindhovenaren staan om De Jong op te volgen. Eerstgenoemde was al rechterhand van De Jong en is bekend met de functie. Faber is momenteel bezig met 'een speciale leergang', aldus het ED, om eventueel plaats te kunnen nemen in de directie. 

PSV kan ook voor een nieuwe naam gaan die minder bekend is met de club, maar volgens Huub Stevens beperkt dat wel enigszins de mogelijkheden voor de nieuwe directeur. "Misschien is er bij een nieuwe man huivering, omdat er bij hem twijfel is wat het standpunt van de raad van commissarissen zal zijn. Wat mag ik en ik wat kan ik, zal een nieuweling zich afvragen en intern goed moeten afspreken bij PSV", stelt Stevens tegenover het ED. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!