Nieuws

Stekelenburg: 'Volgende week maar eens een kopje koffie drinken met Huntelaar'

Stekelenburg: 'Volgende week maar eens een kopje koffie drinken met Huntelaar'

22 september - 19:08
0

Maarten Stekelenburg gaat binnenkort in gesprek met Klaas-Jan Huntelaar. De doelman en de technisch manager moeten het hebben over zijn toekomst bij Ajax.

Sinds zijn terugkeer bij Ajax veroverde de inmiddels veertigjarige doelman een basisplaats, maar dit seizoen zit hij op de bank naar mede-reservekeeper Jay Gorter. Remko Pasveer is de eerste keus onder de lat. "Ik heb mezelf altijd voorgenomen: zolang mijn lichaam het toelaat en ik het nog hartstikke leuk vind, blijf ik het doen", aldus Stekelenburg tegenover Ajax TV.

"Maar je hebt natuurlijk ook nog te maken met een andere partij, in dit geval Ajax. Zij moeten ook met je door willen", vervolgt Stekelenburg. "Volgende week maar eens een kopje koffie drinken met Klaas", grapt de doelman.

Stekelenburg keepte in de bij AS Roma, Fulham, AS Monaco, Southampton en Everton, maar geniet nu 'nog meer'. "Omdat ik weet dat het niet zo lang meer duurt. Op je twintigste en dertigste heb je nog het gevoel dat je carrière eeuwig duurt, maar ik weet ook wel dat het einde nu nadert. Ik geniet nog meer dan ik vroeger deed."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie