Nieuws

Thiago Silva weet van geen ophouden: 'Doel is doorgaan tot mijn veertigste'

Thiago Silva weet van geen ophouden: 'Doel is doorgaan tot mijn veertigste'

22-09-2022 18:35

Thiago Silva is momenteel 38 jaar, maar denkt nog niet aan stoppen. De verdediger wil mogelijk door tot zijn veertigste.

Silva speelt momenteel voor Chelsea, waar hij sinds augustus 2020 onder contract staat. Na één jaar van meerwaarde te zijn geweest voor de Londenaren, verlengde de Braziliaans international zijn contract bij de Premier League-gigant tot juni 2023.

Of de Braziliaanse stopper ook na dat contract nog zal voetballen, weet Silva niet zeker. "Het hangt ervan af wat er dit seizoen gebeurt en ook hoe het WK loopt. Ook hangt het af van de verlenging van mijn contract", aldus de Braziliaan tegenover de transferexpert Fabrizio Romano. "Ik kan wel bevestigen dat het mijn doel is om tot mijn veertigste te spelen, ja."

Silva stevent in ieder geval af op deelname aan het WK in Qatar. Bondscoach Tite heeft de verdediger opgeroepen voor de duels met Ghana en Tunesië.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!