Nieuws

'Oosting belangrijkste kandidaat bij Vitesse voor Letsch-opvolging, RKC weet niks'

'Oosting belangrijkste kandidaat bij Vitesse voor Letsch-opvolging, RKC weet niks'

22-09-2022 17:14

RKC Waalwijk-trainer Joseph Oosting is de belangrijkste kandidaat om Thomas Letsch op te volgen bij Vitesse. Dat meldt lokale krant De Gelderlander.

Letsch is dicht bij een overgang naar de Bundesliga, waar hij als hoofdtrainer aan de slag gaat bij VfL Bochum. De Duitse trainer heeft wel oren naar een overstap en zou al afscheid hebben genomen van de spelersgroep. De Bundesliga-club en Vitesse bereikten nog geen akkoord, maar Bochum hoopt het zo snel mogelijk eens te worden over een transfersom van meerdere tonnen.

Oosting wordt in Arnhem gezien als de ideale kandidaat om Letsch op te volgen. De trainer was eerder al als assistent werkzaam bij de Gelderse club. Oosting zou zelf ook openstaan voor een nieuwe uitdaging bij zijn oude werkgever, maar bij RKC Waalwijk weten ze nog van niets.

Ook een andere oud-assistent zou in beeld zijn in bij Vitesse: Dick Schreuder. De trainer blijft in ieder geval bij zijn huidige club PEC Zwolle. Voormalig hoofdtrainer Edward Sturing en oud-speler Philip Cocu zijn ook in beeld bij Arnhemmers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!