Nieuws

United-CEO dolblij met aanwezigheid Ten Hag: 'Maar nog een lange weg te gaan'

United-CEO dolblij met aanwezigheid Ten Hag: 'Maar nog een lange weg te gaan'

22 september - 14:51
0

CEO John Murtough van Manchester United is dolblij met de aanwezigheid van Erik ten Hag bij de Engelse grootmacht. De bestuurder denkt dat de Nederlander eenheid, focus en gedrevenheid bij The Mancunians heeft gebracht.

Hoe weifelend de start onder Ten Hag ook was met twee nederlagen. Vervolgens mondden de laatste vier Premier League-duels allemaal uit in een overwinning, waardoor de manager er goed op staat, ook bij Murtough. "Er is nog een lange weg te gaan, maar we hebben tijdens zijn eerste vier maanden als leider al een grotere eenheid, focus en gedrevenheid gezien. Dat is een goed voorteken voor de toekomst", zegt de beleidsbepaler op het clubkanaal van United.

Murtough denkt dat de 'opfrissing' van Manchester United nodig was om resultaten te boeken. "We zullen Erik blijven ondersteunen om ervoor te zorgen dat hij spelers heeft met de juiste kwaliteit en karakters om successen te bethalen. Wij (het bestuur, red.) moeten ervoor zorgen dat de investeringen consistent blijven en ons inspannen voor financiële duurzaamheid."

In de afgelopen transferperiode overschreden de transferuitgaven van Manchester United de 240 miljoen euro. Onder meer Antony, Lisandro Martínez, Tyrell Malacia en Casemiro kwamen naar Old Trafford.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie