Nieuws

'Martínez vliegt halve wereld over voor visum en haalt oefenduels Argentinië'

'Martínez vliegt halve wereld over voor visum en haalt oefenduels Argentinië'

22 september - 14:21
0

De benodigde documenten om af te reizen naar de Verenigde Staten heeft Lisandro Martínez inmiddels binnen, meldt het Argentijnse Olé. Daardoor kan de Manchester United-verdediger tóch in actie komen tijdens de komende twee oefenduels van Argentinië.

Eerder nog leek het overlijden van Queen Elizabeth II een streep te zetten door de interlandperiode van Lisandro Martínez. In verband met de uitvaart van de koningin kon de Argentijnse stopper zijn visum voor de VS niet afhalen, aangezien de Amerikaanse ambassade gesloten was. De benodigde papieren zijn inmiddels in het bezit van Martínez, waardoor hij samen met collega Christian Romero van Tottenham Hotspur kan afreizen naar de VS.

Via een vlucht naar Argentinië heeft het duo de reisdocumenten inmiddels weten te bemachtigen. Donderdag worden beide heren al verwacht op het trainingsveld in Miami. Vrijdag wordt een oefenduel met Honduras afgewerkt, waar dinsdag Jamaica in New York de tegenstander is. De verwachting is dat Martínez samen met Romero het hart van de Argentijnse verdediging gaat vormen op het WK in Qatar.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie