Nieuws

Dieven slaan toe bij MVV en jatten hele voorraad Nike-shirts uit stadion

Dieven slaan toe bij MVV en jatten hele voorraad Nike-shirts uit stadion

22 september - 14:09
0

MVV Maastricht is in de nacht van woensdag op donderdag slachtoffer geworden van een inbraak. Dat meldt de club via de officiële kanalen.

De nodige kleding is gestolen door de boeven, die op de clubsite van de Limburgers worden bestempeld als 'het mindere allooi van de mensheid'. 'Zo werd alle kleding van Masita ongemoeid gelaten terwijl men wel met Nike-kleding aan de haal ging. Zo is de hele voorraad Nike-kleding (wedstrijdkleding, trainingskleding, showpakken) van alle zeven jeugdteams (tot en met O21) ontvreemd', schrijft MVV in het persbericht.

De kleding was nog niet bedrukt met het sponsorlogo, maar was wel al voorzien van het embleem van MVV. De exacte schade staat nog niet vast, maar zeker is wel dat de kostenpost voor de Maastrichtse club in de duizenden euro's loopt. De club roept mensen op die iets verdachts hebben gezien, of in de komende tijd de betreffende Nike-shirts zien, zich te melden bij de club. Daarnaast gaat MVV beelden in en rondom het stadion terugkijken. De politie heeft een sporenonderzoek ingesteld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie