Nieuws

Brama: 'De rust die Bryan Ruiz had in zijn spel zie je niet veel bij spelers'

Brama: 'De rust die Bryan Ruiz had in zijn spel zie je niet veel bij spelers'

22 september - 13:55
0

Wout Brama heeft lovende woorden over voor ex-ploeggenoot Bryan Ruiz. De Costa Ricaan heeft zijn pensioen aangekondigd en voor zijn afscheidswedstrijd heeft Ruiz de selectie van FC Twente uitgenodigd.

"Het is echt heel speciaal dat Bryan ons samen met zijn club heeft uitgenodigd", vertelt Brama op de clubsite van FC Twente. "Het wordt voor Bryan een indrukwekkende dag en ik vind het heel erg leuk dat we daarbij mogen zijn met FC Twente. Af en toe heb ik nog weleens contact met Bryan. Ik merk altijd dat hij een bijzondere band met FC Twente heeft."

Brama heeft warme herinneringen aan Ruiz. "De rust die Bryan had in zijn spel zie je niet veel bij spelers, en zeker niet op ons niveau. Het maakte niet uit tegen wie we speelden, Bryan had zo veel rust in zijn spel en liet zich de kop niet gek maken. Ging het twee keer mis met een actie, de volgende keer stond hij er weer. Voor de goal was Bryan zo ongelooflijk rustig aan de bal. Iets wat ik totaal niet heb, dat was echt zijn klasse", zegt Brama met een grote glimlach.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie