Nieuws

Ten Hag genomineerd voor Manager van de Maand in Premier League

Ten Hag genomineerd voor Manager van de Maand in Premier League

22 september - 13:33 Laatste update: 13:37
0

Erik ten Hag is genomineerd voor Manager van de Maand september in de Premier League. De voormalig Ajax-trainer ging met Manchester United in de eerste twee duels onderuit, maar heeft zich daarna goed herpakt.

Ten Hag heeft in korte tijd zeer geliefd gemaakt in Engeland. De manager van Manchester United begon de septembermaand met een 1-0 overwinning op Leicester City. Daarna volgde een knappe 3-1 overwinning op Arsenal. Vanwege het overlijden van Queen Elizabeth en de interlandperiode waren dit de enige twee competitiewedstrijden die The Mancunians deze maand hebben gespeeld.

De voormalig oefenmeester van Ajax kan dankzij deze nominatie zijn eerste prijs pakken in Engeland. Naast Ten Hag zijn ook Antonio Conte van Tottenham Hotspur en Gary O’Neill, de interim-coach van AFC Bournemouth, genomineerd voor de onderscheiding. Tot op heden wisten slechts twee Nederlandse trainers de prijs van Manager van de Maand in de wacht te slepen. Martin Jol werd in zijn periode bij Tottenham Hotspur één keer verkozen, terwijl Ronald Koeman als manager van Southampton drie keer de prijs won.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie