Nieuws

Voormalig West Ham-aanvoerder Noble keert in januari terug als sportief directeur

Voormalig West Ham-aanvoerder Noble keert in januari terug als sportief directeur

22 september - 12:16 Laatste update: 12:18
0

Mark Noble wordt de nieuwe sportief directeur van West Ham United. De voormalig aanvoerder van de Premier League-club zal vanaf januari deze functie bekleden.

Noble droeg tussen 2004 en 2022 het shirt van The Hammers, met uitzondering van twee korte verhuurperiodes. De West Ham United-legende speelde 550 officiële duels voor de Premier League-club. Nadat hij eerder dit jaar zijn schoenen aan de wilgen hing, vervolgt Noble zijn carrière als sportief directeur. De Engelsman zal officieel op 2 januari 2023 in dienst treden.

De voormalig aanvoerder van West Ham United is dolgelukkig met deze kans. "Ik ben erg blij om terug te komen en kan niet wachten om te beginnen. Ik wil de club bedanken voor deze kans. Het is een grote eer voor mij om deze rol bij West Ham United te gaan vervullen", zegt Noble op de clubsite. "Ik zie het als een functie waarin ik zowel persoonlijk als professioneel kan groeien. Er moeten altijd moeilijke beslissingen worden genomen in het voetbal, maar samen met mijn collega's bij de club zal ik het belang van West Ham United voorop blijven stellen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie