Nieuws

Hertha BSC komt met slecht nieuws: tumor ontdekt bij Boëtius

Hertha BSC komt met slecht nieuws: tumor ontdekt bij Boëtius

22-09-2022 11:47 Laatste update: 11:53
2

Jean-Paul Boëtius komt voorlopig niet in actie voor Hertha BSC. Bij de 28-jarige aanvaller is een tumor in zijn testikels ontdekt en daardoor moet hij onder het mes.

Via de officiële kanalen bevestigt de club uit Berlijn het nieuws. Een urologische test op woensdag bracht de tumor aan het licht. Veel meer informatie deelt Hertha op dit moment niet. 'Onze gedachten zijn bij jou, Djanga', schrijft de club in het persbericht.

Sinds afgelopen zomer speelt Boëtius voor Hertha BSC, nadat hij eerder een aantal maanden transfervrij was. In de zomer hield hij zijn conditie op peil bij zijn voormalig werkgever Feyenoord. Tot een hernieuwde samenwerking met de Rotterdammers kwam het niet: hij tekende in augustus een driejarig contract bij de huidige nummer dertien van de Bundesliga. De afgelopen vier jaar was Boëtius al actief in Duitsland namens 1. FSV Mainz 05.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!