Nieuws

'Stormachtige ontwikkeling Kudus valt op: Italiaanse grootmacht geïnteresseerd'

'Stormachtige ontwikkeling Kudus valt op: Italiaanse grootmacht geïnteresseerd'

22-09-2022 10:51
0

De sterkte prestaties van Mohammed Kudus in de voorbije weken bij Ajax zijn ook in het buitenland niet onopgemerkt voorbijgegaan. AC Milan zou de Ghanees international op het verlanglijstje hebben geplaatst, meldt Tuttosport.

Alhoewel Zlatan Ibrahimovic nog altijd onder contract staat en met Olivier Giroud een andere topspits rondloopt bij de Rossoneri, willen de Milanezen de selectie verjongen en daarmee voorsorteren op een afscheid van de routiniers. Voor die erfenis zou de 22-jarige Kudus als uitgelezen kandidaat worden gezien.

De afgelopen periode is de linkspoot op dreef: in twee Champions League-duels was hij drie keer trefzeker. In de Eredivisie staat de teller op vier goals in zeven wedstrijden. Gemiddeld had Kudus in Nederland 57 minuten nodig om tot scoren te komen.

Volgens het Italiaanse dagblad is het echter niet de tot spits omgeturnde middenvelder die het hoogst op het verlanglijstje prijkt. Atalanta Bergamo-talent Rasmus Höjlund (19) is het meest gewenst in het San Siro. Daarnaast staat oud-Vitessenaar Armando Broja (ex-Vitesse) in de belangstelling van de regerend landskampioen. De Albanees moet het bij Chelsea vooralsnog doen met een rol op het tweede plan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie