Nieuws

Lozano (27) wilde stoppen als international: 'Familie wist me te overtuigen'

Lozano (27) wilde stoppen als international: 'Familie wist me te overtuigen'

22-09-2022 10:29

Hirving Lozano heeft onthuld met de gedachte te hebben gespeeld om te stoppen als international bij Mexico. Het vele blessureleed waar de 27-jarige aanvaller mee kampt, spoorde hem aan tot deze gedachte. Uiteindelijk zorgde zijn familie ervoor dat het zo ver niet kwam.

Diverse naasten overtuigden Lozano ervan om door te gaan bij de nationale ploeg. "Ik heb er daadwerkelijk over nagedacht om te stoppen bij Mexico", citeert Gianluca Di Marzio de kleine buitenspeler op een persmoment. "De problemen aan mijn oog waren het meest confronterend. Uiteindelijk heeft mijn familie me kunnen overtuigen en heb ik me met de wil om hier te zijn teruggeknokt."

Inmiddels is de voormalig PSV'er weer helemaal hersteld van zijn kwetsuren en op de weg terug. "Fysiek ben ik in orde. Door mijn blessures kon ik de laatste wedstrijden niet spelen, maar ik voel me nu goed." Lozano bestempeld zijn vorige jaargang bij zijn werkgever SSC Napoli als 'moeilijk'. In dertig wedstrijden kwam hij niet verder dan vijf goals en zes assists. Mexico oefent deze interlandperiode tegen Peru en Colombia.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!