Nieuws

Ziyech dolgelukkig met terugkeer bij Marokko: 'Ik ben klaar om alles te geven'

Ziyech dolgelukkig met terugkeer bij Marokko: 'Ik ben klaar om alles te geven'

22-09-2022 09:26

Ziyech is blij om terug te zijn bij de nationale ploeg van Marokko. De creatieveling van Chelsea werd lange tijd niet opgeroepen door bondscoach Vahid Halilhodzic, maar na het ontslag van de Bosniër is daar verandering in gekomen.

"Ik ben gelukkig weer terug te zijn na al die problemen. Ik ben er klaar voor om alles te geven", zegt Ziyech tegenover de Marokkaanse bond, opgetekend door Voetbal International. De ex-Ajacied blikt vooruit op de vriendschappelijke duels met Chili en Paraguay. "Het zijn twee belangrijke en ook interessante wedstrijden, ook omdat het de enige zijn het oog op het WK."

"Het zijn zeer belangrijke wedstrijden voor ons als team om te zien waar we staan, zeker met de nieuwe coach", vervolgt Ziyech. "Er zijn nieuwe ideeën en een nieuwe staf. Het is goed om te zien hoe ver we zijn." De Leeuwen van de Atlas hebben iets minder dan twee maanden tot de start van het WK in Qatar. Hier zullen Ziyech en consorten het in de groepsfase opnemen tegen België, Kroatië en Canada.

De oefeninterlands met Chili en Paraguay worden afgewerkt op respectievelijk 23 en 27 september. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!