Nieuws

Meijer over stormachtige ontwikkeling: 'Op dat moment had ik even kippenvel'

Meijer over stormachtige ontwikkeling: 'Op dat moment had ik even kippenvel'

22-09-2022 08:04

Bjorn Meijer heeft het enorm naar zijn zin in België. De negentienjarige linkervleugelverdediger maakte deze zomer de overstap van FC Groningen naar Club Brugge en stond afgelopen week op het veld tijdens het Champions League-duel met FC Porto. 

Meijer heeft in één jaar tijd hele grote stappen gemaakt. De voormalig verdediger van Groningen werd in het Estádio Do Dragão na 75 minuten naar de kans gehaald. "Ik was net gewisseld en dat laatste kwartier op de bank kwam echt even het besef van: kijk effe waar ik sta", zegt Meijer in gesprek met De Telegraaf. "Champions League, een vol uitvak dat uit zijn dak ging, Dat is dan een moment waarop ik geniet. Dat doe ik misschien te weinig."

"Als ik in de bus stap is dat podium alweer weg natuurlijk, maar op dat moment had ik even kippenvel", vervolgt de linksback. "Misschien dat ik later meer ga beseffen dat het wel goed en snel is gegaan. Dat merk ik als ik zo’n herinnering op mijn telefoon krijg van een jaar geleden. Dat vind ik ook mooi naar andere jongens toe. Dat het heel snel kan gaan en je nooit zomaar moet opgeven."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!